DIOD- laserbehandling

unnamed-2unnamed45135737-young-woman-receiving-laser-treatment-stock-photo
DIOD Laserbehandling
DIOD Laser-teknologin erbjuder en smärtfri, operationsfri och långvarig lösning för bikinilinjen eller andra kroppsdelar. Fotoepilering med DIOD Laser baseras på senaste teknologin för behandling av eldsmärken och andra födelsemärken. Teknologin är både säker och effektiv för hårborttagning.
DIOD Laser kombinerar egenskaperna hos tre olika våglängder för bästa permanenta hårborttagning. Genom att utnyttja absorptions- och penetreringsförmåga hos dessa våglängder kan du på ett säkert och effektfullt sätt behandla de flesta hudtyper och hårtyper.

Behandlingsområde för dam/herr

Pris

Ansikte……………………………………..250:-
Armhålor…………………………………..250:-
Armar……………………………………….600:-
Mage & bröst…………………………….650:-
Rygg & axlar……………………………..650:-
Bikini………………………………………..250:-
Hela ben…………………………………..1000:-
Brasiliansk………………………………..300:-

Vi har även paketpriser

Hela ben, bikini, armhålor…………..1450:-
Bikini, armhålor…………………………….500:-

Är håret borta för alltid?
Det finns inget som heter permanent hårborttagning utan man säger istället permanent hårreducering. Man kan aldrig säga att man aldrig mer kommer att få tillbaka något hår. Vid hormonella förändringar etc kan hårceller stimuleras och på så vis kan nytt hår börja växa. Lång forskning visar att hår som behandlats med IPL och Powerlite inte växer tillbaka. Däremot kan håranlag som slumrat aktiveras på grund av hormonell påverkan såsom efter klimakteriet. Det rör sig då om helt nya hårstrån. Det som vi lyckas reducera bort är borta för alltid.

Välkommen att boka tid via bokadirekt.se 

bokadirekt

IMG_0793